סדנת גלידה איטלקית

  • משך הסדנה: שעה וחצי
  • מיועד לעד כשישה משתתפים

הצטרפו אלינו לא רק כטועמים, אלא כג'לטיירים – המאסטר שפים של הגלידות בעצמם. ראשית, תזכו להיכרות בסיסית ויסודית עם הרקע ההיסטורי והטכנולוגי של גלידה (או כמו שקוראים לה כאן ברומא – ג'לאטו) בהכנה ביתית. אחר כך נכין סורבה קקאו משובח ואז כמובן נגיע לחלק המרגש באמת של היום – הטעימות. למען שמירה על היחס האישי וההשתתפות הפעילה בהכנה, הסדנה מיועדת לעד כשישה משתתפים. המתעניינים לעומק יוכלו גם להירשם לקורס באורך מלא בנושא הכנת גלידה, הכולל שיעורים בנושא ערכים תזונתיים של גלידת איכות, עבודה עם חומרי הגלם, יצירת והכנת טעמים, ניהול ייצור ושיווק ועוד.
לשאלות נפוצות בנושא סיורים ברומא לחץ כאן

חזרה לעמוד סיורים ברומא

בשלב זה סדנת הגלידה אינה זמינה להזמנה דרך האתר, עמכם הסליחה.

המלצות

להוספת המלצה לחץ כאן

  1. מאת מיכל ב:

    עשיתי את הסדנת גלידה איטלקית עם אורי חרש עם בן זוגי מתנה ליום הולדתו ה30. זה היה שווה כל כך! הסבירו לנו איך מכינים את הגלידה, את מרכיביה, ונתנו לנו לטעום מכל הסוגים של הגלידות. בקיצור ולעניין, כדאי וטעים במיוחד.

פוסטים אחרונים

'